Hledáte dárek pro rybáře? Pořiďte mu stylové a tematické tričko

24. 7. 2020

Chystáte se na narozeninovou oslavu kamaráda? Přemýšlíte nad vhodným dárkem, ovšem jediné, čemu se věnuje, je rybaření? Pokud se v prutech příliš nevyznáte, raději nic takového nekupujte, spíše se zaměřte na vtipné, přitom však užitečné dárky. Jednou z možností jsou stylová trička s vtipnými nápisy.

Unikátní design, rybářské motivy, legrační nápisy. Přesně tak by se dala charakterizovat trička pro rybáře. Většina triček je v tradičních rybářských barvách, tedy v různých odstínech zelené, ale najdou se i šedá či černá provedení.

 

Dárek pro rybáře - triko s potiskem

Dárky pro rybáře, které potěší

Jestliže má váš kamarád pouze jeden koníček, a to rybaření, není jednoduché mu vybrat vhodný dárek. Vybavení, jako jsou pruty a navijáky, si vybírá sám, protože má určitě specifické požadavky. Pokud mu tedy nechcete koupit třeba poukaz do rybářství, tak se poohlédněte po něčem s vtipným nádechem. V tričku se může vydat k rybníku, ale také ho nosit jen tak doma, na nákup, do města, možná i do práce.

Dárky k narozeninám pro rybáře bývají vždy s rybářskou tematikou. Co takhle tričko, na němž je napsáno: „Mám to na háku.“ Stejně tak se vám zalíbí i varianta, kde je natištěno: „Rybářské legendy jsou narozeny v lednu,“ přičemž konkrétní měsíc si navolíte sami.

Triko s potiskem pro rybáře

Trička pro pány i dámy

Rybaření sice prezentujeme spíše jako mužský koníček, nicméně i některé ženy mu podlehly. Sehnat se tak dají i dámská rybářská trička, která se liší střihem. Jestliže se vám zdá jedno tričko málo, přikupte k němu ještě rybářskou mikinu.

Přestože jsou Vánoce ještě v nedohlednu, někdo začíná nakupovat dárky už od léta. Dárky k Vánocům pro rybáře opět mohou být trička či mikiny. Navíc si můžete nechat potisknout oděv vlastním textem, protože internetový obchod Bezvatriko.cz nabízí vytvoření potisku na míru.

Široký výběr

textilu k potisku

Originální návrh

od grafika na míru

Možnost tisku

vlastní fotografie

Potisk už

od 1 kusu

Široký výběr

textilu k potisku

Originální návrh

od grafika na míru

Možnost tisku

vlastní fotografie

Potisk už

od 1 kusu